Me raikastamme sinua! [101+11=PUHDASTA JUHLAA]

 

Me raikastamme sinua sanastoa:

Painehuuhtelu – tekstiileiden pesuun suunniteltu laite joka sumuttaa pesuliuoksen hienoisella paineella tekstiilipinnalle ja imee tämän jälkeen pinnan kuivaksi.

O.N.T-tegnologia –  O.N.T. -teknologian aktiiviset molekyylit muuttavat pahan hajun molekyylien rakennetta ja tuhoavat sen kemiallisesti. Käyttämämme puhdistusaine sisältää tämän teknologian.

Suojauskäsittely – puhtaalle ja kuivalle tekstiilipinnalle sumutettava suoja-aine joka muodostaa tekstiilikuidun pinnalle ohuen molekyylikalvon. Suojauskäsittelyn jälkeen tekstiilipinta hylkii vettä ja likaa. Käsittely ei muuta tekstiilin ulkonäköä.

Palonsuojauskäsittely – Julkisissa tiloissa käytettävissä tekstiileissä on oltava palosuojaviimeistely. Laki ja asetukset määrittelevät julkisten tilojen paloturvallisuus vaatimukset ja laivateollisuudessa säännökset ovat toimistoja tiukemmat. Vesiohenteinen palonsuoja-aine sumutetaan puhtaalle tekstiilipinnalle. Käsittelyn jälkeen tekstiilikuidun syttymisaika lyhentyy tai riippuen kuidusta, tukahtuu kokonaan. Käsittely voidaan uusia kovassa kulutuksessa oleville tekstiileille ja jotka sijaitsevat tiloissa joissa paloturmaan on korkeampi riski.

Entsyymikäsittely – Tekstiileille voidaan suorittaa erilaisia entsyymikäsittelyitä. Entsyymit ovat luonnosta peräisin olevia, täysin biohajoavia aineita. Entsyymikäsittelyitä käytetään pääsääntöisesti puuvillaisille sisustustekstiileille.