Viimeinen kattaus.

Kiitämme yhteydenotosta.Tarjoamme tilaisuuteenne seuraavaa.

-Oletko saanut meiltä joskus kirjeen mikä alkaa tuolla tavoin?

Lähes vuosikymmenen ajan olemme olleet mukana yritysten ja kotien juhlissa. Olemme pyrkineet tarjoamaan koko toimintamme ajan yksilöllisiä, terveellisiä ja makumaailmaltaan monipuolisia tuotteita sekä hyvää oloa sinulle, jotta olet voinut nauttia tärkeimmästä hetkestä ystävien, sukulaisten tai asiakkaittesi kanssa loistavaa palvelua unohtamatta.

MIkä oli sinun paras hetkesi kanssamme?

Miacis Royale päättää catering palveluiden tuottamisen nykyisellä toimintamallilla. Muutos koskee ateria- sekä juhlapalveluita kokonaisuudessaan.  Tämä tarkoittaa sitä että yhdet juhlat on jälleen saatu onnistuneesti päätökseen ja on aika ryhtyä suunnittelemaan uusia juhlia. Nämä uudet juhlat alkavatkin piakkoin ja keskitymme jatkossa tarjoamaan loisteliaan kattauksen kotimaisen monipalveluyrityksen parempaa ammattitaitoa.